HomeAanbodRobotiserenBercomex en Dero gaan een strategische samenwerking aan

Bercomex en Dero gaan een strategische samenwerking aan

Bercomex, marktleider in de levering van machines voor de sortering en verwerking van snijbloemen, en Dero Groep, specialist in robotiseringsoplossingen voor onder andere de voedings- en tuinbouwindustrie, kondigen vol trots een nieuwe strategische samenwerking aan. Dit partnerschap heeft als doel de bloemen producerende en -verwerkende industrie verder te automatiseren met behulp van geavanceerde robotiseringsoplossingen.

Door de krachten van Bercomex' technologische kennis en oplossingen op het gebied van bloemenverwerking te bundelen met de expertise van Dero Groep op het gebied van robotisering, biedt deze samenwerking aanzienlijke voordelen voor klanten. De bloemenindustrie zal profiteren van minder benodigde arbeid, toegang tot meer data, hogere productie tegen lagere kosten en een verbeterde kwaliteit van de eindproducten.

Zowel Bercomex als Dero Groep hebben een langetermijnvisie waarbij zij zich inzetten voor het bieden van arbeidsbesparende oplossingen in een industrie die traditioneel sterk afhankelijk is van handmatige (zware) arbeid. Dit partnerschap is dan ook van onbepaalde tijd, waarmee de gezamenlijke inzet voor innovatie en klanttevredenheid wordt benadrukt.

Bercomex staat bekend om haar geavanceerde machines voor de bloemensector, die een naadloze en efficiënte sortering en verwerking van snijbloemen mogelijk maken. Met jarenlange ervaring en voortdurende technologische ontwikkeling blijft Bercomex de markt voorzien van hoogwaardige oplossingen die voldoen aan de steeds veranderende behoeften van de klanten.

Dero Groep heeft een bewezen staat van dienst als specialist in robotiseringsoplossingen voor de voedings- en tuinbouwindustrie. Met decennialange ervaring in het ontwerpen en implementeren van geavanceerde robotsystemen, streeft Dero Groep ernaar om de efficiëntie en continuiteit van handlingprocessen en daarmee en winstgevendheid van haar klanten te vergroten.

Met deze strategische samenwerking willen Bercomex en Dero Groep gezamenlijk een positieve bijdrage leveren aan de bloemenindustrie door zich te richten op het ontwikkelen van geavanceerde automatiseringsoplossingen die specifiek afgestemd zijn op de behoeften van de gebruikers. De gecombineerde expertise en ervaring van beide bedrijven zullen een solide basis vormen voor het ontwikkelen van innovatieve oplossingen die de concurrentiepositie van klanten zullen versterken.

“De strategische samenwerking met Dero Groep markeert een belangrijke mijlpaal voor Bercomex en de bloemenindustrie als geheel”, aldus Gerben Schouten, CEO van Bercomex. “Door onze technologische kennis te combineren met de expertise van Dero Groep op het gebied van robotisering, streven we ernaar de bloemen producerende en -verwerkende industrie verder te automatiseren. We zijn vastberaden om samen innovatieve oplossingen te ontwikkelen en een toonaangevende rol te spelen in het creëren van een efficiëntere en geautomatiseerde toekomst voor de bloemensector.”

www.dero-groep.nl