begropack|PETpartner biedt uitgebreid aanbod vloeistof verpakkingsmachines

begropack|PETpartner vertegenwoordigt een selecte groep Europese-, Amerikaanse en Aziatische verpakkingsmachineproducenten. Gedurende haar 10-jarig bestaan werd het leveringspakket met regelmaat geoptimaliseerd, waardoor ook steeds aan de actuele vraag vanuit de voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische- en chemische sector kan worden voldaan. Het accent ligt daarbij op een uitgebreide range karton en kunststof (PET/HDPE) vorm-, vul- en sluitmachines voor zowel dun vloeibare als viskeuze food- en non-foodproducten.

Na zestien jaar Elopak, zes jaar Variopak (beiden producent van GableTop kartonnen vloeistofverpakkingen) en tussentijds zes jaar als sales manager BOC Industrial Gases Food Division Netherlands (UK leverancier van vloeibaar stikstof voor het koelen en invriezen van voedingsmiddelen), besloot Ben Groen in 2002 van start te gaan met zijn zelfstandige onderneming begropack pma (packaging machinery agency).

Aanvankelijk werd een begin gemaakt met de Benelux vertegenwoordiging van een Italiaans producent, maar in een later stadium werd de overstap gemaakt naar het gerenommeerde NiMCO Corporation (USA), sinds 1962 producent van vorm-, vul- en sluitmachines voor o.a. Elopak (Pure-Pak), Tetra Pak (Rex) en Italpack GableTop kartons.

Voorts levert begropack pma de om- en eindverpakkingsmachines van Eschberg Manutech (DK), v.h. Daconi|Tinofix, resp. Stamatic: producent van kunststof kratten inpakkers, (ont)stapelaars, trolley- en rolcontainerbeladers, tray- en dozeninpakkers voor GableTop kartons, (kunststof) flessen, bekers en potten. Ook produceert deze Deense toeleverancier de benodigde palletizers, kratten-, trays-, flessen- en karton transportsystemen.

Het agentschap werd verder uitgebreid met de vertegenwoordiging van de Italiaanse verpakkingsmachinefabrikanten TIRELLI en EuroStar (vul- en sluitmachines voor vloeistoffen) alsmede Kompass Technology Europe, producent van cap (schroefdop) applicatoren en rinsing (spoel) machines.

Medio 2007 breidde begropack uit met de kunststof divisie PETpartner en werd een start gemaakt met de levering van een select assortiment petflessen alsmede de voor de productie daarvan benodigde PET stretch/blow/molding machines van het Aziatische Ningbo AOLI en Jiangsheng Machinery. Tevens levert PETpartner kunststofflessen handlingsystemen en -opzetmachines (unscramblers) van de Spaanse machinebouwers AND&OR en PackFeeder.

Kijk voor meer informatie op www.begropack.nl of stuur een e-mail naar info@begropack.nl.

DELEN