Home Nieuws Bedrijven Paardekooper Groep groeien snel en zoeken nieuw talent

Bedrijven Paardekooper Groep groeien snel en zoeken nieuw talent

Als snelgroeiende bedrijven zoeken Van der Windt Verpakking en Pacombi Horti, beiden onderdeel van de Paardekooper Groep, regelmatig nieuw talent.

Creëer jij je eigen commerciële kansen en geeft het je een kick als je die nieuwe klant scoort? Vind jij het een uitdaging om de divisie Food & Services van onze organisatie nóg verder op de kaart te zetten? Dan ben jij de Key Accountmanager Wholesale, Hygiene & Protection waar Van der Windt Verpakking naar op zoek is.

Ben jij iemand die graag doelgericht en resultaatgericht bezig is? Heb je ervaring met sales en ben je graag betrokken bij het inkoop- en verkoopproces? Zoek je een baan waarin je de ruimte krijgt om nieuwe ideeën en strategieën toe te passen in de dagelijkse processen? En vind jij het belangrijk dat jouw werkgever zelfstandigheid en eigen initiatief waardeert? Dan ben jij de Commercieel medewerker binnendienst (Trader) waar Van der Windt Verpakking naar op zoek is.

Ben jij iemand die graag onderhandelt? Houd je van het inkoopproces en streef je naar langdurige relaties met leveranciers? En vind jij het belangrijk dat jouw werkgever je de ruimte geeft voor creativiteit, zelfstandigheid en eigen initiatief? Dan ben jij de Inkoper waar Pacombi Horti naar op zoek is.

www.paardekoopergroup.com