HomeMachinesPrimair verpakkenBedrijven met kleinere volumes betreden wereld van Sealpac

Bedrijven met kleinere volumes betreden wereld van Sealpac

Binnen het segment traysealen staat Sealpac bekend om zijn uiterst efficiënte machines die in staat zijn grote hoeveelheden producten snel, veilig en volledig automatisch te verpakken, zelfs in de meest veeleisende industriële omgevingen. Met de ruimtebesparende Sealpac M-Flex traysealer kunnen bedrijven met kleinere productievolumes en frequente productwisselingen nu de professionele verpakkingswereld betreden.

De M-Flex traysealer neemt weinig ruimte in beslag en is inzetbaar voor diverse concepten, formaten en materialen. Het gereedschapssnelwisselsysteem maakt productwisselingen met minimale stilstand mogelijk. Dit betekent dat uw bedrijf altijd flexibel blijft en moeiteloos kan reageren op veranderende markteisen.

De compacte M-Flex traysealer is gebaseerd op het rotatieprincipe. Terwijl het handmatig laden en lossen van de trays aan de voorzijde plaatsvindt, vindt tegelijkertijd het eigenlijke verpakkingsproces aan de achterzijde plaats. Hierdoor kunt u het volledige assortiment verpakkingssystemen van Sealpac in een kleine ruimte gebruiken, van standaardoplossingen tot innovatieve concepten, zoals TraySkin, FlatSkin, FlatMap en meer.

De M-Flex was te ontdekken en te ervaren tijdens live demonstraties op de Anuga FoodTec.

www.sealpacinternational.com