HomeNieuwsBedrijven en personenPeter van Etten viert 25-jarig jubileum bij De Jong Verpakking

Peter van Etten viert 25-jarig jubileum bij De Jong Verpakking

Afgelopen week was het 25 jaar geleden dat de eerste collega van Henk de Jong in dienst is gekomen. “In de tijd van het tuinbouwbedrijf van Henk werkte Peter al bij het bedrijf. Daarom hebben wij hem in het zonnetje gezet. Momenteel is Peter monteur bij de technische dienst van de opzetmachines. In binnen- en buitenland doet hij het onderhoud van de opzetmachines. De eerste machine waar Peter toentertijd in Westmaas aan gesleuteld heeft, produceert nog steeds.”

Iedereen kent Peter als de altijd positieve collega waar je met al je vragen over dozen en opzetmachines terecht kunt. “Verder is hij makkelijk te herkennen, omdat hij ook met dit weer in zijn t-shirt rondloopt. Of je kent hem van zijn eetgewoontes, want lunchen doet Peter uitgebreid met een grote stapel boterhammen. In de tijd dat hij bij De Jong Verpakking werkt, heeft hij al meer dan 106.000 boterhammen gegeten.”

Peter is de eerste collega die 25 jaar in dienst is en dat is gevierd. “Wij wensen hem nog ontzettend veel plezier bij De Jong Verpakking en gaan voor de volgende 25 jaar!”

www.dejongverpakking.nl