HomeNieuwsBedrijven en personenNieuwe vestiging Varekamp in Edam

Nieuwe vestiging Varekamp in Edam

varekampDe Meilink Groep uit Borculo, moederbedrijf van logistiek dienstverlener Varekamp, heeft per 1 september de overname van de locatie Edam van SCA Packaging Nederland afgerond. Hiermee heeft Varekamp Exportpacking & Logistics per 1 september een nieuwe vestiging in Edam. De naam van de nieuwe vestiging is Varekamp Industriële Verpakkingen Edam B.V. Via deze nieuwe vestiging zal een breed pakket van diensten op het gebied van industrieel verpakken en logistiek worden aangeboden aan klanten in de regio Noordwest Nederland.

Deze dienstverlening omvat productie en levering van kisten, kratten en houten skids en het verpakken van industriële kapitaalgoederen. Ook zullen vanuit Edam logistieke diensten zoals warehousing en zee- en luchtvrachtexpeditie worden aangeboden.

Dekkend netwerk

Naast Edam opereert Varekamp Exportpacking & Logistics met haar logistieke activiteiten vanuit de overige drie vestigingen in Raamsdonksveer (industriële verpakkingen), Rotterdam (zeevrachtexpeditie) en Schiphol (luchtvrachtexpeditie). Met de overname heeft de Meilink Groep een dekkend netwerk van vestigingen op het gebied van industrieel verpakken in Nederland gerealiseerd. Via de Varekamp bedrijven zal door de Meilink Groep verder geïnvesteerd worden in de uitbreiding van de logistieke dienstverlening. Te denken valt aan warehousing, zee- en luchtvrachtexpeditie gericht op industriële kapitaalgoederen en projectlading.

Bron: Logistiek.nl