HomeNieuwsBedrijven en personenNieuwe directeur Limex Machine Exploitatie

Nieuwe directeur Limex Machine Exploitatie

limexLimex Machine Exploitatie heeft vanaf 1 oktober een nieuwe directeur, de heer Jan van Hoef. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering. Daarnaast vertegenwoordigt hij Limex naar buiten toe. Hij volgt hiermee de heer Jan Janssen op. Jan van Hoef zal de commerciële en operationele groei van Limex gaan leiden. Voorheen was de hij directeur o.a. bij Dofra en Verleg & Oerlemans. Beide machinebouwers.

Naast de dagelijkse leiding van het bedrijf was hij commercieel actief bij het uitbouwen van de diverse markten. Veel ervaring heeft hij in initiatie en doorvoeren van veranderingsprocessen, aanpassingen van proces en organisatie onder de continue veranderende omstandigheden. De menselijke factor vindt hij voorop gaan.

“Essentieel is De juiste man/vrouw op de juiste plek, goed gemotiveerd en terzake kundig. Hij/Zij bepaalt het succes van de door de verandering beoogde verbetering. Zij vormen het kloppende hart van de onderneming”, aldus Jan van Hoef.

Jan Janssen blijft nauw verbonden met Limex en gaat zich verder richten op productontwikkeling. Hierbij put hij uit zijn jarenlange ervaring op het gebied van het reinigen van  herbruikbare verpakkingensmiddelen en productdragers.