HomeNieuwsBedrijven en personenJFPT investeert in de toekomst

JFPT investeert in de toekomst

De afgelopen jaren heeft er in de groente- en fruitverwerking een enorme groei en ontwikkeling plaatsgevonden. De traditionele groente en fruit branche is volop in beweging en zal in de toekomst aan veranderingen onderhevig blijven,dit geldt ook voor JFPT B.V. (voorheen Jansen Food Preparation Technology B.V.). Om in te kunnen spelen op de markt (klant), de ontwikkelingen en trends in de markt en om onderscheidend / vernieuwend in de markt te blijven, is JFPT vorig jaar gestart haar visie en organisatie opnieuw voor de toekomst neer te zetten. Dit heeft onder andere geresulteerd in een nieuwe huisstijl (in samen werking met communicatie- en ontwerpbureau Gewoon Biel), een nieuwe website (www.foodlife.nl) en een herindeling van haar kernactiviteiten.

JFPT is partner in business voor voedselverwerkende bedrijven in voornamelijk de AGF-sector. De klantenkring van JFPT is breed: van detaillisten tot grote snijbedrijven in Nederland en België. Zij voorziet hen van een totaaloplossing met de volgende producten en diensten:

  • machines en andere hardware (Technology)
  • advies en procesinrichting, monitoren van processen d.m.v. tracking & tracing en innovatie (Processes)
  • onderhoud, reparatie, reserveonderdelen, verhuizen en meer dienstverlenende activiteiten (Services)

Breed assortiment
JFPT biedt oplossingen variërend van stand-alone machines tot en het inrichten van complete snijkeukens en volledige geautomatiseerde productielijnen. Zij zijn exclusief dealer in Nederland en België van onder andere de merken Kronen, Feltracon, GKS packaging, Marco Systems en Formit. Dankzij dit brede assortiment en door haar samenwerking met andere strategische partners lopen ze voorop als het gaat om innovatie.

Van advies tot nazorg
JFPT gaat verder dan andere fabrikanten en leveranciers van food processing machines. De meerwaarde van JFPT zit hem vooral in de ervaring en betrokkenheid met de AGF-branche, haar adviserende rol en haar complete nazorg met een eigen servicenetwerk in de Benelux. Sparringpartner voor ondernemers in AGF-sector Door haar eigen historie in de foodsector kennen zij de markt, de trends en weten ze precies welke eisen er worden gesteld aan het verwerken van groente en fruit. Zij zien zichzelf dan ook voor-tijdens-na als sparringpartner voor haar klanten.

Betrokken en bevlogen
Het doel van JFPT is samen met de klant inventieve oplossingen te vinden om een beter rendement en een zo kort mogelijke terugverdientijd te behalen en daarmee nieuwe markten aan te boren. Zij ondernemen samen met de klant en laten zich leiden door nuchterheid, creativiteit en ambitie. Door haar betrokkenheid en ervaring in de branche hebben zij geen 9 tot 5 mentaliteit en gaan zij niet voor de standaard oplossing; de specifieke vraag of ambitie van de klant vormt voor JFPT altijd het uitgangspunt.

Voor meer informatie:
JFPT
Telfordstraat 10
8013 RM Zwolle
T (038) 46 53 6 11
F (038) 46 50 181
www.foodlife.nl
info@foodlife.nl