HomeNieuwsBedrijven en personenBarloworld levert zeven heftrucks aan Stork

Barloworld levert zeven heftrucks aan Stork

Barloworld Intern transport heeft zeven Hyster heftrucks geleverd aan Stork Gears & Services. Stork Gears & Services is onderdeel van de technische divisie van de multinational Stork B.V. Dit onderdeel is gespecialiseerd in het repareren en herstellen van tandwielkasten en tandwielen voor de scheepvaart en industrie.

Barloworld Intern transport heeft onlangs zes nieuwe Hyster heftrucks geleverd bij Stork Gears & Services. Naast deze zes nieuwe heftrucks is er ook nog 1 gebruikte heftruck aangeschaft om te kunnen experimenteren met personele uitbreiding. Vijf nieuwe machines zijn elektrische driewielers van het nieuwe type JXNT en kunnen tot 2 ton tillen.

Daarnaast is er een nieuwe Hyster H5.5FT geleverd. Dit is een LPG-heftruck die 5500 kg op een lastzwaartepunt van 600 mm kan heffen. Deze heftruck zal voornamelijk buiten gebruikt worden voor het transport van (onderdelen) van tandwielkasten. Daarvoor is de heftruck voorzien van een gesloten stalen cabine met verwarming, airconditioning, ruitenwissers en spiegels. Tevens is deze truck uitgerust met een drie-traps full free lift mast die een lage doorrijhoogte mogelijk maakt, een integrale vorkenversteller, een sideshift en radio/cd-speler.

Bron: Bouwmaterieel.nl