HomeNieuwsBedrijven en personenBe_NaturaL: de Belgische specialist in duurzame verpakkingen en disposables

Be_NaturaL: de Belgische specialist in duurzame verpakkingen en disposables

be-natural-logoVorig jaar viel Be_NaturaL voor het eerst in haar jonge bestaan in de prijzen, als laureaat en winnaar van de “Belgian Energy and Environment Award” in de categorie “sustainable business”. In juni van dit jaar zag Be_NaturaL haar aanhoudende inspanningen naar kwaliteit en service beloond met een door het Norske Veritas uitgereikt BRC-IoP (categorie 01 voedingsverpakking zonder beperkingen) en ISO 9001-2008 certificaat. Daarmee is Be_NaturaL vermoedelijk het eerste Europese bedrijf dat zich uitsluitend op bio-verpakkingen toelegt dat dergelijke certificering wordt toegekend.

Van bij de start in 2009 werden risico-management, hygiëne, veiligheid bij transport, stockage en orderverwerking als vaste waarden in de volledige supply chain ingeschreven. Constante monitoring van onze binnen- en buitenlandse leveranciers en transporteurs, met aandacht voor updating van procedures en handling faciliteiten bewijzen eens te meer dat dergelijke noodzakelijke inspanningen ook voor kleinere bedrijven een grote meerwaarde kunnen betekenen.

Bij deze danken wij onze klanten en leveranciers van het eerste uur, welke steeds hun vertrouwen in ons geschonken hebben. Zonder dit vertrouwen en hun steun was een dergelijk resultaat haast niet denkbaar geweest.

Empack Brussel 2011 – Stand A086

Kijk voor meer informatie op www.benatural.be of stuur een e-mail naar dirk.wens@benatural.be.