HomeNieuwsBedrijven en personenBDMO en Du Caju Printing kondigen bundeling van krachten aan

BDMO en Du Caju Printing kondigen bundeling van krachten aan

De Belgische bedrijven BDMO en Du Caju Printing kondigen aan dat ze fuseren onder de overkoepelde holding Karel Van Mander. Door de vereniging van het aandeelhouderschap van beide bedrijven wordt een nauwere samenwerking mogelijk wat de verdere groei van de activiteiten zal ondersteunen. BDMO uit Meulebeke is gespecialiseerd in luxeverpakkingen vervaardigd uit massief karton. Du Caju Printing uit Erpe-Mere levert vouwkarton verpakkingen, hoofdzakelijk voor de voedingsindustrie.

Beide bedrijven kennen elkaar al heel lang, werken al verschillende jaren samen en delen dezelfde waarden rond duurzaam ondernemerschap. Voortaan kunnen de bedrijven nog nauwer en op een meer strategisch niveau samenwerken en de activiteiten optimaliseren. De focus zal gelegd worden op de ontwikkeling van innovatieve en duurzame verpakkingen die door hun klanten als een meerwaarde voor hun producten kunnen ingezet worden.

Onder hun eigen naam blijven de bedrijven opereren in de markt. Het team van BDMO blijft aangestuurd worden door Geert Casselman en het team van Du Caju Printing door Tom Du Caju. “Het bundelen van onze krachten en het delen van onze kennis zal ons nog sterker en ambitieuzer maken. Hiermee willen we graag het partnership met onze klanten en onze leveranciers uitbouwen door blijvend in te zetten op competitiviteit, kwaliteit, innovatie en service in onze verpakkingsindustrie.”

Naast BDMO en Du Caju Printing omvat Karel Van Mander groep sinds begin 2017 ook Hellyn Kartonnage uit Wielsbeke. De Karel Van Mander groep realiseert meer dan 26 miljoen euro omzet, vooral in België maar ook in de buurlanden. Er werken in totaal ongeveer 140 gemotiveerde medewerkers.

Kijk voor meer informatie op www.bdmo.com en/of www.ducaju.be.