HomeThema'sEmpack Den Bosch 2011"Bastin-Pack: producent van de verpakking van de toekomst"

“Bastin-Pack: producent van de verpakking van de toekomst”

bastinpack-1

Sinds 1929 produceert Bastin-Pack bedrukte flexibele verpakkingen vooral voor food, evenals voor non-food, cosmetica en farmaceutische sectoren. Onze geavanceerde rotatieve flexo drukpersen kunnen 8 tot zelfs 16 kleuren accuraat drukken, in uiterst fijne liniatuur, tot 60 lijnen/cm, hoograster, recto/verso in register, op alle types flexibele materialen (o.a. films, kraft en alucomplexen) ook voor kleine en middelgrote runs. Wij evenaren diepdruk referenties.

bastinpack-2

bastinpack-logoBastin-Pack beheert het volledige proces:

  • Tussenlaags bedrukte laminaten, twee- of drielaags, die een antwoord bieden op de meest specifieke barrière- en verpakkingseisen.
  • Het vervaardigen van blokbodem- en vacuümzakken. Deze zakken kunnen al dan niet bedrukt geleverd worden en, indien gewenst, voorzien van een venster.
  • Alsook pouches met een inhoud van 50g tot +- 10kg :  vlakke zakken, standup-pouches, quatroseal of zakken met 1 zijlasnaad voor o.a. poeders, pasta’s, sauzen, vloeistoffen. Deze pouches kunnen wij voorzien van een hersluitbare zip, een uitgestanst handvat en easy tear opening, en, indien gewenst, een ontluchtlngsventiel o.a. voor koffieverpakkingen.

Bastin-Pack voert diversiteit en flexibiliteit hoog in het vaandel en wil zo voor zijn klanten een goed uitgekiende verpakking ontwikkelen en produceren. U ziet, een waaier van mogelijkheden die wij U graag verder toelichten.

bastinpack-3

Empack Den Bosch 2011 – Stand Q1008

Kijk voor meer informatie op www.bastinpack.be.