HomeNieuwsBark Innovations ontwerpt nieuwe verpakkingslijn voor Ravenol

Bark Innovations ontwerpt nieuwe verpakkingslijn voor Ravenol

In opdracht van de Ravensberger Schmierstoffvertrieb GmbH (Ravenol) te Werther, Duitsland heeft Bark Innovations een compleet nieuwe verpakkingsrange gedesignd. Ravenol ontwikkelt, produceert en vermarkt hoogwaardige smeerstoffen die inmiddels wereldwijd afzet vinden. De blow-moulding cans 1, 4 en 5 liter worden geproduceerd door Schotte Kunststoffen te Kampen.

De dop ten behoeve van deze cans is behalve een nieuw design tevens een compleet nieuw technisch ontwerp, waarbij het uitschenkpijpje niet flexibel, maar rigide is. Deze wordt via een 2-componenten spuitgiet techniek geproduceerd, waardoor de dop 2 kleuren heeft hetgeen een perfecte match creëert tussen de kleurstelling van de can en de dop. Het blauw (Ravenol huiskleur) kan dan steeds gecombineerd worden met de verschillende kleuren van de can. Elke kleur typeert vervolgens weer het soort product uit het Ravenol assortiment.

Ravenol introduceerde de nieuwe verpakkingsrange tijdens de in september jl. gehouden Automechanika Messe te Frankfurt. Volgens een woordvoerder van het bedrijf kan nu al gesproken worden van een groot succes.

Kijk voor meer informatie op www.bark-innovations.com.