HomeNieuwsBark Innovations introduceert compleet nieuw doseersysteem voor vloeistoffen

Bark Innovations introduceert compleet nieuw doseersysteem voor vloeistoffen

Bark Innovations introduceert een compleet nieuw doseersysteem voor vloeistoffen. Dit gepatenteerde doseersysteem biedt ten opzichte van de bestaande concepten vele voordelen. Het systeem is geen los onderdeel dat moet worden aangebracht of opgedraaid, maar vormt een geïntegreerd geheel met de verpakking. Voor de eindgebruiker is de verpakking ‘ready to use'.

Subjectieve invloeden zoals het ‘correct oriënteren van de verpakking' en het ouderwetse ‘knijpen in het reservoir' zijn niet nodig. Het doseersysteem is daarmee ongevoelig voor invloeden van de gebruiker. Zo is ook ‘overdoseren' of ‘doorschenken' onmogelijk.

Het concept onderscheidt zich als uiterst gebruiksvriendelijk. Bovendien leent het systeem zich uitstekend voor de productie van customized flacons met een eigen identiteit. Het inkleuren van bestaande doseervarianten is niet mogelijk, echter met dit systeem behoort ook dit tot de mogelijkheden.

Iedereen die gebruik wil maken van dit unieke systeem, kan dan ook nog zijn eigen herkenbaarheid (gezicht) aan de flacon meegeven, zowel qua vormgeving als wel het gebruik van uw eigen (huisstijl) kleuren. Het systeem functioneert dus onafhankelijk van de vormgeving van de verpakking. Indien gewenst, is het zelfs mogelijk om met het concept variabel te doseren.

De door Bark Innovations geïntroduceerde standaard doseerflessen zijn verkrijgbaar in de maten 250 ml, 500 ml en 1000 ml met variabele doseermogelijkheden.

Kijk voor meer informatie op www.bark-innovations.com of stuur een e-mail naar bark@bark-innovations.com.