HomeNieuwsBark Dosing System wint Packaging Innovation Award

Bark Dosing System wint Packaging Innovation Award

Tijdens Packaging Innovations, dat eind vorige week werd gehouden in Amsterdam, werd het Bark Dosing System uitgeroepen tot winnaar van de in het Innovatiecafé gepitchte verpakkingsinnovaties. Hierdoor heeft het Bark Dosing System haar derde award voor beste innovatie in 2012 behaald.

Einde aan overdosering en verspilling

Het Bark Doseer systeem is het nieuwste doseersysteem dat ontwikkeld is door Bark Innovations in samenwerking met Teamplast. Met de komst van dit systeem worden problemen en nadelen van huidige doseersystemen zoals het ouderwetse hard knijpen, doorschenken en verspilling, open contact met de inhoud van de fles en onnauwkeurige dosering, eindelijk opgelost.

De voordelen van Het Bark Dosing System

Het doseersysteem is bestemd voor vloeistoffen. De doseertechniek is uiterst gebruikersvriendelijk en eenvoudig. Doseert exact, doorschenken en verspilling onmogelijk en is gebruikersonafhankelijk. Daarnaast is de doseerkamer zo ontwikkeld dat het een gesloten systeem bevat. Hierdoor geen risico om de inhoud van de fles op je handen of in de ogen te krijgen.

Marketing mogelijkheden

Het Bark Dosing System is toepasbaar in verschillende markten, zoals de automotive branche, huistuin en keuken sector en professionele schoonmaak. Denk bijv. aan raamreiniger, wasmiddel, vloerreiniging, medicijnen, waterzuivering en plantenvoeding. De fles en sluiting kunnen uitgevoerd worden in iedere vorm en design en in iedere mogelijke kleur, passend bij de eigen huisstijl.

Awards in de UK

Het Bark Dosing System is onlangs in Engeland bekroond met nog twee prestigieuze awards voor beste technische innovatie: De Starpack Award of Excellence 2012 en de UK Packaging award 2012.

Kijk voor meer informatie op www.teamplast.nl of stuur een e-mail naar Dennis Teunissen.