HomeNieuwsBedrijven en personenBarias blijft in beweging en laat nieuwste ontwikkelingen passeren

Barias blijft in beweging en laat nieuwste ontwikkelingen passeren

Barias is gespecialiseerd in het manueel en automatisch verpakken van diepgevroren en gekoelde voedingsproducten. Het bedrijf verpakt, herverpakt en biedt diverse mogelijkheden voor de afwerking van verpakkingen. Bovenop alle denkbare verpakkingsmogelijkheden heeft Barias ruime stockmogelijkheden in gecertificeerde opslagruimtes, diepvries en gekoeld. In dit artikel vertelt Barias over de laatste bedrijfsontwikkelingen.

Kwaliteitscertificaten

Barias wil het verschil maken door snelheid, prijs en service te combineren met kwaliteit. Het bedrijf onderwerpt zich dan ook steeds opnieuw aan audits zodat ze zichzelf blijft pushen naar het hoogste niveau van kwaliteit en duurzaamheid. Onlangs heeft Barias weer een aantal certificaten mogen hernieuwen: “We ontvingen van ISACert opnieuw het Higher Level IFS Food certificaat voor ons frozen en chilled food packaging proces. Na de BRC audit werden we beloond met een AA graad in de Global Standard for Food Safety. Ook hebben we een MSC-ASC certificaat, wat betekent dat wij voldoen aan de MSC Chain of Custody standaard voor duurzaam visbeheer. Tot slot werd aan ons ook het West Vlaams charter Duurzaam Ondernemen 2017 toegekend”, laat Barias weten.

Nieuwbouwproject

Barias: “Als teaser lichten we graag een tipje van de sluier op rond ons nieuwbouwproject, want bij Barias zitten we nooit stil. Deze voorbije maand zijn de eerste werken gestart.” Klik hier voor een eerste foto van het nieuwbouwproject.

Naast bovenstaande ontwikkelingen heeft Barias een nieuwe bedrijfsfilm, klik hier om deze te bekijken.

Kijk voor meer informatie op www.barias.be.