HomeNieuwsMachinesBarias verpakt volautomatisch mixen in zakjes met GEA inpakmachine

Barias verpakt volautomatisch mixen in zakjes met GEA inpakmachine

Een volautomatische verpakkingslijn die moeiteloos diverse voedingsproducten in één zakje mixt, klinkt goed toch? Een trend die consumenten geweldig vinden! Daarom introduceren we onze nieuwste Multihead mix-lijn, die jouw productaanbod naar een hoger niveau tilt.

Consumenten zijn het er unaniem over eens: een mix van voedingsproducten in één zakje is een grote meerwaarde en speelt een belangrijke rol in hun aankoopbeslissingen.

Een mix van groenten, fruit, verschillende aardappelsoorten, viennoiserie of zelfs een combinatie van groenten en vlees – je kunt het zo gek niet bedenken, maar het verkoopt!

Het inspelen op deze trend is echter vaak een uitdaging voor voedingsproducenten, omdat het mixen van producten veel tijd en arbeid kost, en dus ook kosten met zich meebrengt. Maar geen zorgen, wij als ontzorger, hebben een oplossing gevonden om dit proces te vereenvoudigen, te optimaliseren en vooral rendabel te maken!

De oplossing? Onze nieuwste Multihead verpakkingslijn, een volautomatische oplossing om voedingsproducten te mixen! Barias heeft de knowhow, capaciteit en mensen om producten semi-automatisch te mixen en nu voegen we een extra troef toe.

Onze nieuwe lijn maakt het mogelijk om tot 4 verschillende producten volledig automatisch te mixen. Deze investering stelt jou in staat om in te spelen op de behoeften van de consument en zo jouw verkoop van heerlijke voedingsproducten te stimuleren.

De nieuwe verpakkingslijn is uitgerust met de volgende geavanceerde specificaties:

  • Multihead weger: een 24-koppige Ishida voor precieze weging en mixen.
  • Verpakkingsmachine: GEA inpakmachine voor het verpakken van mixen in zakjes, compleet met folie printer en diverse vulbuizen voor verschillende foliebreedtes.
  • BluePrint dozenlijn: inclusief kwaliteitscontrole met checkweger en metaaldetectie.
  • Labeling en palletisatie: opties voor box print of box label, automatische palletisatie en wikkeling voor verzending.

www.barias.be