Home Machines Etiketteren en printen Bandall zet met optie meerdere banderolbreedtes op één machine in

Bandall zet met optie meerdere banderolbreedtes op één machine in

Met de nieuwe Verstelbare Boog (Multi-Width)-optie van Bandall kunt u nu meerdere banderolbreedtes op één machine inzetten. Deze optie verhoogt de functionaliteit van de machine en verlaagt de investeringskosten aanzienlijk. Bovendien wordt de toch al flexibele banderolleermachine nóg een stuk flexibeler. Een banderolleermachine waarop standaard banderolleermateriaal van 100 mm breed kan worden gebruikt, kan nu in een handomdraai worden aangepast naar bijvoorbeeld 75 en 48 mm breed materiaal. Of een machine waarop nu standaard 75 mm breed materiaal kan worden gedraaid, kan nu worden aangepast naar bijvoorbeeld 60, 48 en zelfs 28 mm.

De Verstelbare Boog-optie bestaat uit een eenvoudige set met kanaalversmallers, die gemakkelijk op z’n plaats te klikken of te verwijderen is. Iedere bandbreedte heeft een eigen set. De flexibiliteit die met de Verstelbare Boog optie wordt geboden, komt nog eens bovenop de toch al zeer flexibele kenmerken van de Bandall machine. Denk alleen al aan het feit dat een Stand Alone-model gemakkelijk is te verplaatsen van de ene naar de andere productielijn. Daar komt bij dat er met een Print & Band-optie (d.w.z. tegelijkertijd banderolleren en printen) variabele data op de banderol kunnen worden geprint.

De Verstelbare Boog-optie is beschikbaar in combinatie met het nieuwste standaardmodel en in eerste instantie voor de meest gangbare bandbreedtes. In het nieuwste model zijn er bovendien diverse technisch vernieuwingen verwerkt, die kwaliteit, toegankelijkheid en het gebruiksgemak verhogen. In de nabije toekomst zal de Multi-Width-optie verder worden uitgebreid naar andere Bandall-machinetypes, waaronder ook in de volautomatische machines.

Bandall werkt constant aan nieuwe innovaties waarmee we flexibele en geavanceerde oplossingen kunnen bieden, inspelend op de wereldwijd snel veranderende vraag. Daarbij ligt de focus steeds weer op verbeteringen op het gebied van gebruiksgemak, efficiency, flexibiliteit en milieu. Bandall-machines hebben een uitstekende reputatie als het gaat om technische levensduur en lage ‘cost of ownership’. De Verstelbare Boog-optie doet daar nog een schepje bovenop.

www.bandall.com