HomeMaterialenVerpakkingsmaterialenBandall voldoet aan duurzaamheidseisen van vandaag én morgen

Bandall voldoet aan duurzaamheidseisen van vandaag én morgen

In de verpakkingsindustrie is er steeds meer vraag naar duurzame verpakkingsoplossingen die leiden tot minder plastics en minder afval. Met het recent ontwikkelde ECO.BANDING weet u zeker dat uw producten voldoen aan de duurzaamheidseisen van vandaag én morgen. De ECO.BANDING bestaat voor 98% uit papier en een ECO.SEAL. De ECO.BANDING kan daardoor zonder erbij na te denken bij de papierrecycling worden gegooid. Het concept is ontwikkeld in samenwerking met Speciaal Drukkerij Max. Aarts.

Bandall showde op Empack in Evenementenhal Gorinchem naast ECO.BANDING verschillende duurzame banderolleertoepassingen en verpakkingsoplossingen. Voor stapelen, bundelen, labeling en branding. Maar ook de Bandall Multi-Width optie is er te zien, de optie waarmee u meer banderolbreedtes op één machine kunt draaien voor nog meer flexibiliteit.

Daarnaast showen we diverse volautomatische banderolleeroplossingen. Ook onregelmatige vormen van bijvoorbeeld skinpacks vormen geen probleem voor de Bandall banderolleermachines. De machines weten de contourverschillen van de producten uitstekend op te vangen. Een slim bedrukte banderol zorgt er bovendien voor dat uw product opvalt in de schappen.

Omdat de wereld zuinig moet zijn met beschikbare grondstoffen en materialen, kunnen we er ook maar het beste zo min mogelijk van gebruiken. Banderolleren leidt al snel tot materiaalbesparingen van 80% of meer.

We kunnen de meest schitterende en luxe banderollen leveren, maar soms is een eenvoudige banderol van bruin of wit papier al voldoende. Zeker in combinatie met een printer, waarmee noodzakelijke product- of merkinformatie toch gelijktijdig met het banderolleren op de banderol kan worden geprint. Een combinatie die banderolleren breed inzetbaar maakt en tegelijkertijd zorgt voor het behalen van doelen op het gebied van ‘waste’ en materiaalreductie, communicatie en milieu.

www.bandall.com