HomeDossiersE-commerceBandall toont voordelen van banderol voor e-commerce

Bandall toont voordelen van banderol voor e-commerce

Bedrijven in e-commerce ontdekken steeds vaker de banderol. Een terechte ontwikkeling volgens Bandall, leverancier van bundel- en banderolleeroplossingen. De banderol is volgens het bedrijf namelijk ideaal voor het efficiënt en tamper evident sluiten van doosjes, pakketjes en verzenddozen. Bovendien kan een banderol fungeren als informatiedrager ter vervanging van bedrukte kartonnage of etiketten en kan het ingezet worden als milieuvriendelijke oplossing.

Bedrukte banderollen hebben een belangrijke rol als informatiedrager. Het banderolleermateriaal is in diverse breedtes verkrijgbaar van 28 tot 125 mm. Hoe breder de banderol, des te meer ruimte voor branding en overige informatie. Een bedrukte banderol is volgens Bandall prijsvriendelijker dan bedrukt kartonnage. Bovendien zijn banderollen flexibeler inzetbaar.

De banderolleermachines van Bandall zijn er in stand alone uitvoeringen en in volautomatische (maatwerk) oplossingen. De machines kunnen dankzij het unieke vacuüm banddoorvoersysteem, naar eigen zeggen als enige systemen in de wereld, zeer grote boogbreedtes aan en daarmee dus ook zeer grote pakketten of dozen. Bij gebruik van FSC-gecertificeerd papieren banderolleermateriaal, gecombineerd met een PE-vrije hotmeltseal, ontstaat tot slot een volledig biologisch afbreekbare banderolleeroplossing.

Bandall is ook dit jaar aanwezig op Webwinkel Vakdagen in Jaarbeurs Utrecht. Bezoek stand 244 op 24 of 25 januari 2018 en bekijk de mogelijkheden van banderolleren voor e-commerce.

Klik hier voor een filmpje…

Kijk voor meer informatie op www.bandall.com.