HomeProductcatalogusEtiketteren en printenBandall toont diversiteit en duurzame effecten van banderolleren

Bandall toont diversiteit en duurzame effecten van banderolleren

Als u uw primaire of secundaire verpakking wilt verduurzamen, is een bezoek aan de Bandall stand op Empack een must. 80% of meer verpakkingsmateriaal reduceren vormt geen uitzondering. Wat u ook wilt banderolleren, het leidt altijd tot besparingen in materiaal, energie en arbeidstijd. De meeste toepassingen bevinden zich op het snijvlak van bundelen, labelen en sealen in zowel de food- als non-food sector.

Veel aandacht gaat uit naar de samenwerking met Speciaaldrukkerij Max Aarts met het Branding by Banding-concept. Samen met hen brengen we onder andere ECO.BANDING onder de aandacht. De ECO.BAND bestaat voor 98% uit FSC Kraft papier. Daardoor leent deze banderol zich onder andere uitstekend voor de AGF industrie, aangezien ECO.BANDING volledig aan de Franse én Europese verpakkingsrichtlijnen voldoet. En ook passeren er diverse succesverhalen de revue waarbij het branding- en labelingconcept tot een hogere afzet heeft geleid.

Ook gaat er veel aandacht naar flexibiliteit en efficiency van de Bandall technieken. Bijvoorbeeld met de nieuwe Bandall TRLS bundelmachine. Dit betreft een uiterst modulaire en flexibel inzetbare machine voor het bundelen van food- en non-food producten. De machine heeft diverse gebruiksvriendelijke features, waarmee de machine vrij eenvoudig op een grote diversiteit aan producten in te stellen is. Denk aan het snel bundelen van zakjes met wasmiddel, snoep, schuursponsjes, doosjes of zelfs flessen van bijvoorbeeld wasverzachter of allesreiniger. Besparingen tot 90% vormen hierbij geen uitzondering.

Handig voor retail- en shelf ready packaging, als ook voor voordeelverpakkingen De verwisselbare boog maakt het mogelijk om meer banderolbreedtes op één machine te draaien. Optionele printtechniek waarmee variabele data, zoals houdbaarheidsdata en lotnummers, tijdens het banderolleren kan worden mee geprint, maakt het concept nog flexibeler. Het voorkomt mede dat er onnodig labelmateriaal moet worden weggegooid, omdat variabele informatie eenvoudig kan worden gewijzigd. De nieuwe Bandall TRLS is een onderdeel van een compleet vernieuwde lijn met volautomaten. De innovaties zijn daarbij toe te schrijven aan tal van details op het gebied van snelheid, gebruiksgemak, degelijkheid en flexibiliteit.

Bezoekers van onze stand maken kans op 6 maanden gratis proefplaatsing! Bandall biedt bezoekers in samenwerking met Speciaaldrukkerij Max Aarts namelijk kans op een gratis proefplaatsing van een Branding by Banding-machine. De ideale machine waarmee doelen op het gebied van efficiency, duurzaamheid en merkbeleving kunnen worden behaald. Kom naar onze stand 3 E25 en bekijk de grote diversiteit aan mogelijkheden. Ook als het om snelle volautomatische banderolleerlijnen gaat.

www.bandall.com