HomeVacaturesBandall biedt volop kansen en maakt impact op gebied van verpakken

Bandall biedt volop kansen en maakt impact op gebied van verpakken

Ben jij technisch en wil je onderdeel zijn van een geweldig bedrijf dat impact maakt op het gebied van duurzaam verpakken. Bandall Productie B.V. in het Noord-Hollandse Heemskerk biedt volop kansen. We zoeken Monteurs, een Software Engineer, een Logistiek Medewerker, een Medewerker Bedrijfsbureau en meer. Kom praten en proef de sfeer.

Bandall focust zich volledig op banderolleertechniek en is in diverse markten marktleider. In samenwerking met distributeurs is Bandall wereldwijd aanwezig in ruim 100 landen. Collega’s zien Bandall als innovatieve organisatie met veel oog voor de menselijke kant van het bedrijf. Er is dan ook veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te doen. Ook staat de deur altijd open voor BBL-leerlingen die bij Bandall werk-leerervaring kunnen opdoen.

De machines zijn leverbaar in diverse standaard modellen, volautomatische varianten, maar ook in klant specifiek maatwerk. Dit maakt het werk voor vrijwel alle functies binnen het bedrijf zeer divers. De klantvraag is leidend en de marktkansen zijn vrijwel onbeperkt. The sky’s the limit, bij wijze van spreken.

Het Bandall team bestaat uit diverse afdelingen die nauw met elkaar samenwerken. Binnen alle afdelingen werkt jong en ouder met elkaar samen. We werken vanuit onze twee vestigingen in Nederland; De Meern (het hoofdkantoor; Sales, Technische Dienst en Communicatie) en Heemskerk (inkoop, tekenkamer en machinebouw).

www.bandall.com