HomeMachinesEtiketteren en printenBandall behaalt nog hogere snelheden met vijfkoppige machine

Bandall behaalt nog hogere snelheden met vijfkoppige machine

De snelheid waarmee uw producten uit uw productieproces komen, kan aanleiding zijn voor de inzet van banderolleermachines met twee, drie of meer banderolleerkoppen. High tech verdeelsystemen, servo-aangedreven pushers en sensortechnieken zorgen voor een perfecte doorloop van het banderolleerproces.

Een meerkops-banderolleermachine kan een optie zijn als daarmee het banderolleerproces qua snelheid samenloopt met de snelheid waarmee uw producten uit het productieproces komen. De uiteindelijke keuze voor een meerkopsmachine is van veel factoren afhankelijk. Te beginnen met uw eigen productiesnelheden, maar er spelen ook tal van eventuele opties mee die de productiesnelheid kunnen beïnvloeden. Een uitvoerig gesprek met ons sales team kan uiteindelijk leiden tot de bouw van twee-, drie-, vier- of zelfs vijfkopsmachine.

Behaal nog hogere productiesnelheden met een vijfkoppige banderolleermachine van Bandall. Met deze volautomatische banderolleermachine verlaagt u de materiaalkosten en verspilling en verhoogt u tegelijkertijd uw efficiëntie en duurzaamheid.

www.bandall.com