HomeMachinesEtiketteren en printenBakkerij Smithuis kiest naar tevredenheid voor systemen Espera

Bakkerij Smithuis kiest naar tevredenheid voor systemen Espera

Bakkerij Smithuis is leverancier voor broodspecialiteiten en bakt grootschalig broodspecialiteiten in warme bakkerskwaliteit voor klanten in binnen- en buitenland in retail, foodservice en grootverbruik. De bakkerij uit Oldenzaal heeft, na een oriëntatie op de markt, gekozen voor Espera bij vervanging van vier print & apply-systemen voor het in lijn etiketteren van verpakte broodspecialiteiten. De keuze viel op het Espera ES9300 systeem gekoppeld aan het Espera softwarepakket ESPROM.

Het flexibele en gebruikersvriendelijke print & apply-systeem wordt ervaren als een verademing in het dagelijkse etiketteerproces door haar bedieningsgemak. “De machine is in staat om tot 65 verpakkingen per minuut te etiketteren, met actuele te bedrukken informatie, en dit bij de hoogste etiketteernauwkeurigheid. Een ander groot voordeel van de ES9300 is dat er geen perslucht noodzakelijk is waardoor verplaatsen, naar elke gewenste locatie, eenvoudig is, mede omdat de ES9300 op een verrijdbaar, mooi afgewerkt, RVS statief staat.”

Met een IP65 terminal in combinatie met de Espera ESMS bedieningssoftware is het wisselen van product en eventueel draaien van de printer/applicator in enkele seconden gedaan. “Geen tijdverlies en ingewikkelde instellingen. Nee, door de slimheid, met de combinatie van software en hardware, is dit systeem een verademing.”

Met het Espera ESPROM II beheersysteem worden productinformatie, etiketlayouts en dergelijke centraal beheerd en eenvoudig gecommuniceerd naar de terminals van de Espera machines.

www.espera.nl