HomeNieuwsBag & Go: bloemen- en plantenhoes met hengsel

Bag & Go: bloemen- en plantenhoes met hengsel

windt-logo-nieuwVan der Windt Verpakking geeft u een nieuw handvat voor extra omzet: Bag & Go. Het is een uniek concept van bloemen- en plantenhoezen met draaghengsel. Daarmee is Bag & Go een innovatieve verpakking voor bloemisten en tuincentra, voor supermarkten en voor kwekers die zich willen onderscheiden. Zeker bij boeketten en planten van enig volume hebben consumenten snel hun handen vol. Met Bag & Go loopt iedereen echter zo weg.

Bag & Go is er in veel verschillende uitvoeringen. U kunt kiezen uit alle maten en hoogten die ook voor de standaardhoezen beschikbaar zijn. Bag & Go kan geheel in uw huisstijl worden uitgevoerd. Zowel de hoes als de hengsels kunnen in 12 kleuren worden bedrukt. Laat onze eigen huisstudio u maar eens inspireren met een fraai ontwerp.

Voor de Bag & Go verpakking is een stevige standaard leverbaar waarmee uw de bloemen en planten op een snelle en eenvoudige manier kunt ‘inhoezen'. De opstaande randen houden de hoezen automatisch open. Inhoezen is daardoor een fluitje van een cent.

Kijk voor meer informatie op www.vanderwindt.com of stuur een e-mail naar berry.mauritz@vanderwindt.com.