HomeNieuwsBedrijven en personenBactoforce Benelux bestaat vijf jaar

Bactoforce Benelux bestaat vijf jaar

bactoforce-logoAlweer vijf jaar geleden startte Erik Wesselink de Benelux vestiging van het Deense bedrijf Bactoforce,  dat al sinds de jaren negentig actief is met onafhankelijke inspecties in de voedingsmiddelen-, farmaceutische- en biochemische industrie. Het bedrijf heeft inmiddels al zeven vestigingen in Europa. De komende maanden zullen we u ook informeren over een aantal interessante acties omtrent het vijfjarige jubileum.

De ervaren en deskundige medewerkers zijn allen opgeleid volgens EN 473, wat inhoudt dat ze non-destructief kunnen testen, dus zonder installaties uit elkaar te hoeven halen. Doordat ze afkomstig zijn uit de sectoren die wij bedienen, kennen ze de problematiek van onze opdrachtgevers. Bovendien hebben ze bovenop hun kwalificaties in de procesinstallatiebouw, R&D of meet- en regeltechniek een jarenlange ervaring in bovengenoemde branches.

Dit alles heeft het bedrijf in deze periode tot een serieuze partner gemaakt voor bovengenoemde bedrijven als het gaat om preventieve inspecties van procesapparatuur en lijnen.

Kijk voor meer informatie op www.bactoforce.nl.