HomeNieuwsAviko kiest weloverwogen voor machine van VH Vertical Packaging

Aviko kiest weloverwogen voor machine van VH Vertical Packaging

Aviko heeft enkele maanden geleden de weloverwogen beslissing genomen om in zee te gaan met VH Vertical Packaging. “De keuze voor een Centurion SC continue verticale verpakkingsmachine is gebaseerd op de mening die binnen Aviko breed wordt gedragen in alle lagen van de organisatie”, vertelt directeur Marcel Wetemans van VH Vertical Packaging trots.

Enkele weken geleden hebben een team van de technische dienst en operators in twee groepen van acht personen een ‘experience day' gehad bij VH Vertical Packaging in Weert. Marcel Wetemans: “Een geslaagde dag met de juiste combinatie tussen kennis vergaren en plezierig kennis maken met ons voltallige team.  Zeker met het oog op de toekomst is het elkaar leren kennen van evident belang, omdat dit service en communicatie ten goede komt.”

De eerste machine is inmiddels tot volle tevredenheid van beide partijen geplaatst in Steenderen. Daar voelt het voor de operators en technici als ‘hun' machine en zo hoort het volgens Marcel Wetemans ook. “Design-technisch hebben we nog een leuke herkenbaarheid aan het uiterlijk  van de machine toegevoegd. Wij wensen Aviko veel productiegemak en kijken uit naar de verdere samenwerking.”

Ook Aviko laat volgens hem weer zien dat de Centurion een steeds vaker gekozen werkpaard is waar vele bedrijven al jaren prettig en probleemloos mee verpakken. “Hoge output, lage kosten en de prettigste service. Result with a smile”, besluit Marcel Wetemans met de slogan van VH Vertical Packaging.

Kijk voor meer informatie op www.vhnl.com.