HomeNieuwsBeurzen en evenementenAutotron Rosmalen bruist tijdens FOODTECH 2013

Autotron Rosmalen bruist tijdens FOODTECH 2013

Afgelopen woensdag en donderdag werd in – een helaas alles behalve zonovergoten – Rosmalen weer de FOODTECH gehouden. Deze vakbeurs biedt de gehele voedselverwerkende en -producerende industrie een compleet overzicht op het gebied van onder andere procestechniek, kwaliteit en verpakken. Ondanks het slechte weer bruiste Autotron Rosmalen dan ook van de activiteiten. Het aantal bezoekers maakte volgens Marc van den Maagdenberg van beursorganisator eaysFairs de verwachtingen waar.

Elk bedrijf dat actief is in de voedingsindustrie, groot of klein, versverwerkend of houdbaar producerend, moet continu scherp blijven en weten wat er speelt om aan de wensen van de hedendaagse consument, retailer en wetgeving te kunnen voldoen. Proces- en levensmiddelentechnologen, kwaliteitsmanagers, maar ook onderhoudstechnici spelen een belangrijke rol in de verbetering van processen en daarom is het belangrijk dat zij op de hoogte zijn van de huidige ontwikkelingen. Meestal zijn dit geen kant-en-klare oplossingen en biedt FOODTECH hierin de uitkomst door de vele leveranciers, kennisinstellingen en partners. FOODTECH voorziet in de steeds grotere vraag naar informatie over techniek, voedselveiligheid, scholing, subsidie etc. Tientallen experts stonden daarom afgelopen woensdag en donerdag klaar om prangende vragen van foodprofessionals te beantwoorden.

De inzending op het gebied van verpakken en coderen bestond naast het NVC Nederlands Verpakkingscentrum, dat op beide beursdagen een learnshop organiseerde, uit Dutch Packaging Assocation (DPA), Engels Logistiek, Eshuis, Flestic, PET Power, Riviera Product Decorations, Teamplast en Technex.

Kijk voor meer informatie op www.easyFairs.com/FOODTECH-NL.