HomeNieuwsAutomator toont noviteiten op Empack Brussel

Automator toont noviteiten op Empack Brussel

Ook dit jaar staat Automator weer op de Empack te Brussel. Het nieuws voor deze editie komt op rekening van onze inkjet printers en etiketteersystemen. Nieuw is ons instapmodel hoge resolutie inkjetprinter die uw totale codeerkosten verlaagt. Deze printer is zo ontwikkeld dat u werkelijk alles zelf kunt doen met het gemak van een kantoorprinter. Installatiekosten zijn niet meer noodzakelijk. Ook servicecontracten of kosten voor interventie behoren tot het verleden. De printer wordt compleet geleverd. Een ingebouwde fotocel geeft het startsignaal aan de hoge resolutie printkop die haarscherp 1 – 4 tekstregels print op poreus materiaal.

Ook tonen wij de nieuwe C84e kleinkarakter inkjetprinter van Matthews. Deze inkjetprinter codeert uw producten met sneldrogende en goed hechtende inkten. Naast de traditionele zwarte inkten kan de C84e ook witte of gele gepigmenteerde inkten verwerken.

Bijzonder aan deze C84e printer is het grote kleuren touch screen met pictogrammen waardoor uw operators snel vertrouwd zijn met het apparaat. Standaard heeft de unit een volledig gesloten en afgeschermde printkop. Een automatisch spoelsysteem reinigt de printer. Dit zorgt voor betrouwbaarheid, geringe operator aandacht en een hoge productie out put.

Nieuws is er ook op gebied van etiketteren. Wij hebben veel succes met onze compacte EME 2000 serie etiketten aanbrengunits. Ook hebben wij een complete lijn van etiketteersystemen in ons leveringspakket. Zo hebben wij oplossingen voor: boven-, onder-, voor-, achter- en rondom etiketteren. Maar wij doen meer voor u. In onze eigen werkplaats kunnen wij de systemen aanpassen naar uw specifieke wensen.

Vanzelfsprekend is onze Zodiac Plus folie printer aanwezig. Het printen van barcodes, logo’s en variabele informatie direct op uw verpakkingsfolie is voor de Zodiac geen probleem. De techniek van deze printer heeft zich reeds bewezen. Maar ook de bedieningsvriendelijkheid is groot. Samen met onze service verhoogt dit uw productie.

Kijk voor meer informatie op www.automator.nl