Automator demonstreert coderen, etiketteren en identificeren

Alweer 60 jaar heeft Automator zich gespecialiseerd in diverse oplossingen op het gebied van industrieel coderen en etiketteren. Van standaardoplossingen die aansluiten op de vraag van de gebruiker tot klantspecifieke maatwerkoplossingen. Met een eigen afdeling engineering en werkplaats is Automator in staat om altijd de oplossing te bieden die het beste aansluit op uw situatie.

De vraag vanuit wet- en regelgeving én de consument om goed leesbaar de ingrediënten en vergelijkbare gegevens op een verpakking te plaatsen blijft toenemen. Logischerwijs ziet Automator tegelijkertijd vanuit producenten de groeiende vraag naar het controleren van bijvoorbeeld de leesbaarheid van de geplaatste gegevens.

Sinds een aantal jaren heeft Automator dan ook een uitgebreid assortiment scanners en visiesystemen van Datalogic aan het assortiment toegevoegd. Hierdoor biedt Automator niet alleen een scala aan mogelijkheden om gegevens op een verpakking te plaatsen, maar biedt het ook de extra zekerheid daarna: een controle van de opdruk.

www.automator.nl