HomeNieuwsAutomated Packaging Systems toont Autobag, AirPouch en Fastwrap

Automated Packaging Systems toont Autobag, AirPouch en Fastwrap

aps-logoAutomated Packaging Systems Europe (APS) neemt voor de eerste keer deel aan de beurs Transport & Logistics. Een logische stap, nu het zwaartepunt van heel wat verpakkingsactiviteiten verschuift van de industrie naar de logistieke wereld. Het aanbod van APS op dit vlak is te resumeren in twee productgroepen: de Autobag systemen om producten in plastic zakjes te verpakken, en de AirPouch/Fastwrap producten ter bescherming van alle verzendingen.

Inspelend op de tendens dat verpakkingen steeds meer individueel bedrukt moeten worden, of dat er in kleine series verpakt moet worden stelt APS zijn OneStep™ machines voor: terwijl de producten verpakt worden zet de ingebouwde printer alle gegevens individueel op het zakje. Flexibiliteit in z’n meest gebruiksvriendelijke vorm.

In de void-fill afdeling stelt APS naast de bekende AirPouch producten ook in primeur voor België het FastWrap systeem voor: beschermende verpakking via ter plaatse gefabriceerde bubble-wrap en luchttubes. Een stap verder in de uitbouw van het gamma opvulling en bescherming van APS. Tegelijkertijd lanceert APS ook haar gamma EarthAware materialen: milieuvriendelijke luchtkussens voor de AirPouch producten.

aps

Kijk voor meer informatie op www.autobag.be en/of www.airpouch.com.