Athena Graphics wint prestigieuze FlexoTech Award in Londen

Op 10 oktober vond in Londen de uitreiking van FlexoTech Awards plaats, één van de meest prestigieuze internationale events. Het kruim van de verpakkingsdustrie verzamelde zich voor de uitreiking van deze prijzen. In maar liefst vijftien verschillende categorieën werd gestreden naar deze begerenswaardige awards.

Athena Graphics, de KMO die digitale bestanden voor grote merken beheert en bewerkt, mocht de award in ontvangst nemen in de categorie “Flexibele verpakking (smalbaan tot 800 mm)” dankzij de verpakking “Risotto aux champignons de Paris”.

Een internationale jury was zeer lovend over de technische complexiteit en de hoge moeilijkheidsgraad van deze verpakking. “Deze award winnen is opnieuw een grote erkenning en reflecteert eens te meer onze expertise”, aldus Ignace Cosaert, CEO van Athena Graphics.

Het gaat het Roeselaarse bedrijf alvast voor de wind. Binnenkort breiden ze uit op het aangrenzende perceel naast het huidige pand. Het architectenbureau Govaert en Vanhoutte staat opnieuw in voor het ontwerp van het futuristische pand.

De bedoeling is om enkele activiteiten gerelateerd aan Athena Graphics in de nieuwbouw te huisvesten en eventueel te participeren in start-ups. Zo willen ze er één mooie geïntegreerde site met grafische, IT- en verpakkingsbedrijven van maken.

www.athena-graphics.be