HomeNieuwsGeslaagde samenwerking DPP en VH Verpakkingsmachines

Geslaagde samenwerking DPP en VH Verpakkingsmachines

Dutch Pet Product (DPP) uit Horst heeft een goed half jaar geleden een Velteko van VH Verpakkingsmachines uit Weert in gebruik genomen. John van Helden van DPP is zeer te spreken over deze verpakkingsmachine en de door VH Verpakkingsmachines geleverde service. “De Velteko is zeer multifunctioneel en hierdoor voor ons de meest geschikte machine. We verpakken op de Velteko afhankelijk van het product en het formaat van de verpakkingen tussen de 10 en 30 ton per dag”, zegt John van Helden van DPP

Dutch Pet Products (DPP)

DPP is in 1996 gestart als kleine onderneming met het doel private labels aquarium- en vijvervoeders te produceren. In de loop der jaren is het assortiment flink uitgebreid. “Vandaag de dag kan gezegd worden dat we in staat zijn voor diverse grote en kleine bedrijven een flexibele partner in de markt te zijn door op een klantgerichte manier private labels te produceren”, zegt John van Helden.

Ongeveer vier jaar geleden kwam hij in contact met VH Verpakkingsmachines. “In die periode zijn we van drie naar zes lijnen gegaan en ondertussen zijn VH Verpakkingsmachines en ik in gesprek over de zevende lijn”, aldus John van Helden. “Bij VH Verpakkingsmachines is men heel flexibel en kan er kort worden geschakeld. In combinatie met de goede service resulteert dit voor ons in een uitermate goede samenwerking.”

VH Verpakkingsmachines

VH Verpakkingsmachines uit Weert levert nieuwe machines, gebruikte machines, nieuwe en gebruikte componenten en totaaloplossingen op het gebied van verpakken. Bij VH Verpakkingsmachines is men gespecialiseerd in onder andere verticale vorm-, vul- en sluitmachines. VH Verpakkingsmachines is fabrikant van de in eigen huis ontwikkelde verticale verpakkingsmachine VH Centurion, importeur van de verticale verpakkingsmachines van Velteko en importeur van wegers van HDM.

“Op basis van de vragen van de klant worden standaard en complexere verpakkingsoplossingen gerealiseerd. We zorgen voor het gehele project, dus inclusief transportsystemen, weeg- en doseersystemen, etiketteer- en printsystemen, metaaldetectors en checkwegers”, legt Mathieu Truijen, die samen met Marcel Wetemans de directie van VH Verpakkingsmachines vormt, uit. “We bieden een uniek totaalpakket met een persoonlijk advies, een op maat gemaakt ontwerp, eigen ontwikkeling- en montageafdeling, tot en met het installeren en onderhouden”, voegt Marcel Wetemans toe.

Velteko

VH Verpakkingsmachines vertegenwoordigt Velteko in de Benelux en een gedeelte van Duitsland. Velteko heeft een complete lijn verticale verpakkingsmachines en verschillende randapparatuur, waaruit complete oplossingen kunnen worden samengesteld. Velteko is zeer innovatief en komt regelmatig met nieuwe verpakkingstechnieken, waarvan een aantal gepatenteerd. Deze machines worden in de Benelux en een gedeelte van Duitsland op de markt gebracht door VH Verpakkingsmachines. 

 

 

 

Voor meer informatie:

Dutch Pet Products (DPP)
John van Helden
Venrayseweg 128A
5961 NT Horst
T (077) 464 00 00
F (077) 464 25 25
www.dutchpet.nl
info@dutchpet.nl

VH Verpakkingsmachines
Mathieu Truijen en/of Marcel Wetemans
St. Luciastraat 50-52
6002 BP Weert
T (0495) 55 07 33
F (0495) 55 07 34
www.vhnl.com
info@vhnl.com