HomeNieuwsBedrijven en personenArnold Dijkgat gaat nieuwe uitdaging aan als verkoper bij Skillpack

Arnold Dijkgat gaat nieuwe uitdaging aan als verkoper bij Skillpack

Arnold Dijkgat versterkt het salesteam van Skillpack. Skillpack, opgericht in 2001, is inmiddels meer dan 20 jaar actief als specialist in verpakkingssystemen. Het verhandelen van stand-alone verpakkingsmachines en complete lijnen zijn de kernactiviteiten van de onderneming.

En dat komt goed uit: voor Arnold is dit namelijk geen vreemde business. Hij heeft hiervoor al jaren als Area Sales Manager gewerkt en neemt veel ervaring met zich mee met betrekking tot de verpakkingsindustrie en de verkoop van verpakkingssystemen en complete verpakkingslijnen.

“Aangenaam, mijn naam is Arnold Dijkgat en sinds 1 januari ben ik werkzaam als verkoper bij Skillpack. Ik ben woonachtig in Arnhem en ga mij vooral bezig houden met het adviseren van klanten en het verder uitbouwen van Skillpack. Ik beschik over ruim 20 jaar ervaring in de verpakkingsindustrie met de verkoop van verpakkingssystemen en complete verpakkingslijnen en was eerder werkzaam bij onder andere De Koningh Coding & Labelling, Technisch Bureau Hinderink en Robertpack. De markten waar ik mij op zal focussen zijn brood en banket, dierenvoeding, zoetwaren en ijs, diepvries en de aardappelindustrie.”

www.skillpack.nl