HomeNieuwsBedrijven en personenArgos Packaging & Protection op de fiets voor KWF Kankerbestrijding

Argos Packaging & Protection op de fiets voor KWF Kankerbestrijding

argos-kwf

Argos Packaging & Protection, leverancier van verpakkingen en beschermende materialen, fietst op 3 en 4 september de Pre-Ride en de Ride for the Roses. Na een geslaagde Pre-Ride en Ride for the Roses met een Bedrijventeam vorig jaar, is Argos Packaging & Protection dit jaar weer van de partij bij de 180 km lange Pre-Ride op zaterdag 3 september en de 110 km lange Ride for the Roses op zondag 4 september.

argos-logo-nieuwDe Pre-Ride zal dit jaar vanuit Maasdijk van start gaan. Het team fietst vanuit Maasdijk richting Vierpolders waar het team samenkomt met de fietsers van de FrEsride en de fietsers van de StrongRide. Vanuit Vierpolders zullen de fietsers via Maassluis richting Aalsmeer fietsen. Bij aankomst in Aalsmeer worden alle Pre-Riders ontvangen door de burgemeester van Aalsmeer.

Argos Packaging & Protection heeft dit jaar een team van 40 mensen welke bestaan uit klanten, leveranciers en medewerkers. Er is de afgelopen tijd volop getraind om de beide dagen goed uit te kunnen fietsen en er zijn diverse sponsorgelden bijeengehaald voor de KWF Kankerbestrijding. Argos Packaging & Protection ondersteunt daarnaast als bedrijf het gehele team en draagt ook financieel bij aan de KWF Kankerbestrijding.

Kijk voor meer informatie op www.argos.nu.