HomeNieuwsBedrijven en personenArgos Packaging officieel agent KVA Packaging in Nederland

Argos Packaging officieel agent KVA Packaging in Nederland

argos-logoVanaf 1 januari jl. is Argos Packaging officieel agent van KVA in Nederland. Kartonnage Van Acker (KVA) is een bedrijf uit België en is een grote speler in de markt van kartonnage. KVA produceert verpakkingsmaterialen van massief karton voor de Agrarische sector en Industrie en is reeds bekend op de Nederlandse markt. De producten worden onder andere gebruikt voor het verpakken van zacht fruit, appels en tomaten, belegde broodjes, complete maaltijden en als geschenkverpakkingen voor luxe artikelen.

Argos Packaging is een zeer gerenommeerde verpakkingsleverancier op de Nederlandse markt en heeft een eigen persoonlijke benadering naar de klanten toe. Daardoor is Argos Packaging door KVA aangewezen als verkooppunt van KVA in Nederland. Hierbij richt Argos Packaging zich op alle sectoren, met een breed assortiment aan schaaltjes, bakjes, doosjes en geschenkverpakkingen. Volgens Argos Packaging heeft massief karton de toekomst ten op zichte van kunststof verpakkingen omdat het een aantal unieke voordelen biedt. Het zijn opvallende producten met vele mogelijkheden; gebruik van meervoudige kleuren, speciale lak, goudfolie en / of bedrukking met reliëf. Ook is het mogelijk om extra informatie op de verpakkingen te bedrukken. Een ander voordeel is dat de producten vriendelijker voor het milieu zijn door betere recycling mogelijkheden.

De samenwerking tussen KVA en Argos Packaging brengt duidelijk voordelen voor de klant met zich mee: Er kan uit voorraad geleverd worden, Argos Packaging zit dicht bij de klant en door de grote ervaring en marktkennis van de productspecialisten bij Argos Packaging wordt de klant snel en goed geholpen.

Door de toevoeging van de producten van KVA aan het assortiment van Argos Packaging, wordt Argos Packaging een nog completere verpakkingsleverancier. Tevens kan Argos Packaging in haar eigen modellen makerij en ontwerpstudio de klant binnen 24 uur voorzien van een totaal nieuw en bedrukt voorstel van een doos of schaal.

Op de aankomende beurzen waar Argos Packaging aanwezig zal zijn, zullen de nieuwste modellen van KVA getoond worden. Argos Packaging staat op de Fruit Logistica te Berlijn van 9 – 11 februari en is te vinden in hal 3.2. – stand A.08. De week erna is Argos Packaging van 15 – 17 februari te vinden op de Tuinbouw Relatiedagen te Gorinchem op stand 357. Argos Packaging zal ook dit jaar weer aanwezig zijn op de Empack van 15 – 16 maart. Argos Packaging nodigt u graag uit voor een bezoek aan onze stand. U kunt ons vinden op standnummer:  C1004.

argos-kva

Empack Den Bosch 2011 – Stand C1004

Kijk voor meer informatie op www.argos.nu.