HomeThema'sEmpack Den Bosch 2017ARCO ontwikkelt complete installaties op maat gemaakt voor de klant

ARCO ontwikkelt complete installaties op maat gemaakt voor de klant

Het bedrijf ARCO uit Horst is gespecialiseerd in material handling, warehouse automation, sorting en order picking. ARCO ontwikkelt complete installaties op maat gemaakt voor de klant. Desgewenst worden projecten turn-key opgeleverd. ARCO presenteert tijdens de beurs Logistics & Distribution, die tegelijkertijd plaatsvindt met verpakkingsbeurs Empack, op 5 en 6 april in Den Bosch een totaaloplossing voor warehouse automation.

Het systeem bestaat uit een ‘Pick to Light' zone met transfer naar een dozensluiter. Na sluiting wordt de doos gewogen middels een ‘in-line' weegschaal. Vervolgens wordt de doos gelabeld door een print & apply unit en vindt een volumemeting plaats. Uiteindelijk wordt een mogelijke sorteeroplossing gepresenteerd.

Deze totaaloplossing is zomaar een greep uit de vele oplossingen die ARCO reeds heeft geleverd aan klanten waarbij koppeling aan ERP-systemen eerder regel dan uitzondering zijn. Samen met de klant kijkt ARCO naar optimalisatie van inbound, outbound en orderpick processen in combinatie met een optimale ruimtebesteding, gekoppeld aan een minimale FTE capaciteit, met een zo hoog mogelijke output.

Logistics & Distribution Den Bosch 2017 – Stand B500

Kijk voor meer informatie op www.arco-solutions.nl.