HomeNieuwsBedrijven en personenAR Metallizing neemt Málaga Produtos Metalizados over

AR Metallizing neemt Málaga Produtos Metalizados over

ar-metallizing

Málaga Produtos Metalizados zal gerund worden door AR Metallizing en gezamenlijk bestuurd worden door AR Metallizing en de Málaga familie. De overname heeft geen gevolgen voor de tewerkstelling van de 164 werknemers van de Braziliaanse onderneming.

ar-metallizing-logoAR Metallizing, wereldleider in de productie van gemetalliseerd papier voor etiketten, heeft Málaga Produtos Metalizados overgenomen. Málaga Produtos Metalizados is de nummer 1 speler in de Braziliaanse markt en produceert gemetalliseerd papier, karton en film.

Vorig jaar nog riep de Belgische zakenkrant De Tijd AR Metallizing uit tot 1 van de 50 meest innovatieve bedrijven van het land. Sinds augustus 2015 maakt AR Metallizing deel van de Japans beursgenoteerde multinational Nissha.

Dr. Bart Devos, CEO van AR Metallizing en Vice President van de Nissha Groep is enthousiast over de opportuniteiten die door deze overname worden gecreëerd: “Met zijn perfecte ligging in de snelst groeiende biermarkt ter wereld en continue technische innovaties is Málaga Produtos Metalizados voor ons de perfecte partner om te blijven groeien en wereldwijd te investeren in onze corebusiness. Samen zullen we ernaar streven om onze klanten in Latijns-Amerika de beste producten te bieden.”

Junya Suzuki, President, CEO en Voorzitter van de raad van bestuur van de Nissha Groep, is eveneens zeer positief: “Dankzij deze strategische overname ziet onze toekomst op de Latijns-Amerikaanse markt er bijzonder veelbelovend uit. De transactie vormt voor AR Metallizing een mooie kans om haar vernieuwende en duurzame producten aan te bieden aan een nog groter publiek.”

Ook Francisco Málaga, oprichter van Málaga Produtos Metalizados, is tevreden met de overname: “Op deze manier zal onze onderneming uitgroeien tot een belangrijkere internationale speler. Het grote innovatievermogen van AR Metallizing biedt onze groep een stevige basis om onze verdere groei op te stoelen. Voor mezelf, mijn familie, onze medewerkers en onze klanten is dit een fantastische opportuniteit om de handen in elkaar te slaan met AR Metallizing en samen te werken aan R&D-projecten om vernieuwende oplossingen te creëren voor onze gezamenlijke klanten.”

Silvia Garcia-Luengo, VP Sales Manager AR Metallizing voor Latijns-Amerika, voegt eraan toe: “Met deze nieuwe productiesite zullen we onze klanten in elke situatie van dienst kunnen zijn. De flexibiliteit die we hun kunnen garanderen dankzij onze lokale aanwezigheid, biedt onze klanten alle gelegenheid optimaal in te spelen op deze snel groeiende markt.”

Kijk voor meer informatie op www.armetallizing.com.