HomeNieuwsBedrijven en personenAntilope Printing en De Bie Printing bundelen hun krachten

Antilope Printing en De Bie Printing bundelen hun krachten

Antilope Printing uit Lier en de groep De Bie Printing uit Duffel bundelen hun krachten en vormen vanaf 1 juli 2017 één grafische groep onder de naam Antilope De Bie Printing. Antilope De Bie Printing is hierdoor één van de leidende spelers in de Benelux in de vellendrukmarkt.

De grafische sector heeft immers nood aan sterke spelers met een duidelijke toekomstvisie. Om deel uit te maken van de bedrijven die de volgende jaren het beste antwoord kunnen geven op de nieuwe noden van klanten, is continu investeren een noodzaak. De schaalgrootte van Antilope De Bie Printing laat dit zonder meer toe.

De nieuwe groep Antilope De Bie blijft zich onverminderd en onveranderd focussen op excellent maatwerk en vakmanschap in grafische communicatie. Hieruit zijn de respectievelijke bedrijven ontstaan, en zo wil de groep verder groeien en zich blijven onderscheiden.

Er wordt onmiddellijk gestart met een investeringsplan ter waarde van 8 miljoen euro om van de site in Duffel een van de meest performante grafische productiecentra van de Benelux te maken.

De integratie van de twee toonaangevende drukkerijbedrijven zal volledig voltooid zijn in het voorjaar van 2018, op de huidige site van De Bie Printing in Duffel.

Bart de Bie, CEO en zaakvoerder De Bie Printing, zal samen met Joris de Lannoy, huidige CEO Antilope Printing, deze nieuwe groep leiden. Johan de Bie zal zich concentreren op de aankoop van investeringsgoederen en grondstoffen voor de groep.

Kijk voor meer informatie op www.antilopedebie.be.