HomeMachinesNiet-primair verpakkenAntalis levert omsnoeringsmachines aan kalverslachterij T. Boer & zn.

Antalis levert omsnoeringsmachines aan kalverslachterij T. Boer & zn.

antalis-mosca

Antalis heeft onlangs twee Mosca omsnoeringsmachines geleverd bij T. Boer & zn., met jaarlijks ongeveer 400.000 geslachte kalveren één van de grootste kalverslachterijen ter wereld. Met deze machines kan de slachterij uit Nieuwerkerk aan den IJssel de bedrijfsprocessen verder optimaliseren, om zo nog beter aan de wensen van klanten en alle strenge regels op het gebied van voedselveiligheid te kunnen voldoen.

antalis-logo-2014David Brada, plantmanager van T. Boer & zn.: “Wij verwerken hier dagelijks 1.500 kalveren. Het hiervan afkomstige vlees wordt goed gekoeld verpakt en gelabeld, zodat het snel naar onze klanten vervoerd kan worden. Een goed functionerende productielijn is daarbij van groot belang. Er hoeft maar één onderdeel te haperen en de hele lijn ligt stil. We waren niet zo tevreden over de sealmachine die we hadden. Bovendien wilden we een nieuwe lijn erbij.”

Ferhat Avkapan van Antalis adviseerde T. Boer & zn. te investeren in de Mosca omsnoeringsmachine. “Wij hebben deze getest en waren zo tevreden, dat we hem in productie hebben genomen”, vertelt David Brada. “De machine is snel en sealt bovendien op een lage temperatuur. Onze producten zijn op die manier goed beschermd tijdens het transport. Met de Mosca hebben we een bedrijfszekere machine aangeschaft: een goede investering. En mocht er iets zijn, dan kunnen we dankzij ons servicecontract met Antalis dag en nacht op ondersteuning rekenen.”

Kijk voor meer informatie op www.antalis.nl.

Bron: Meat & Co