HomeMachinesAandrijven en besturenAntalis lanceert Easystock voor automatisering van bestellingen

Antalis lanceert Easystock voor automatisering van bestellingen

Antalis lanceert op Vakdag Print & Sign op 6 februari in Nieuwegein Easystock, een voorraadmanagementmethode speciaal ontwikkeld voor gebruikers van papier, visuele communicatieproducten en verpakkingsmaterialen. Easystock garandeert dat de voorraad op de juiste plaats is op het juiste moment.

Packaging, print- en signproducten zijn onmisbaar binnen een grafisch bedrijf. De logistiek eromheen wordt steeds belangrijker. Alle schakels in de keten zijn erbij gebaat dat bestellingen op tijd binnen komen en dat er genoeg voorraad is. Antalis speelt hierop in en biedt nu een innovatieve service die ontwikkeld is ten behoeve van het optimaliseren en beheren van de voorraad.

Digitaal voorraadmanagement

Easystock is ontworpen om het voorraadbeheer van artikelen met een hoge omloopsnelheid te automatiseren, de zogenaamde hardlopers. Deze producten worden bij de klant opgeslagen, maar zijn nog eigendom van Antalis. Hoe werkt het?

Allereerst neemt de klant producten uit de reeds aanwezige Easystock-voorraad en registreert het verbruik op de website of via de app. Pas dan gaat het normale facturatieproces van start. Daarna worden de voorraadniveaus online bijgewerkt en direct aangepast. Aanvulling van de Easystock voorraad start automatisch zodra het kritische minimum wordt bereikt, de nieuwe goederen worden vervolgens verzonden vanuit het magazijn van Antalis. Tot slot keurt de klant de goederenontvangst met één klik goed en de Easystock-voorraad wordt direct aangevuld.

Ontzorgen en kostbare tijd besparen

Sander Seijsener, Market Manager Digital van Antalis Benelux: “Easystock ontzorgt en bespaart kostbare tijd. De service helpt kosten te verlagen en garandeert dat de juiste voorraad op de juiste plaats is op het juiste moment. Ideaal voor grafische dienstverleners, geïntegreerde reproductiecentra, digitale drukkers, offsetdrukkers en drukkers voor visuele communicatie, zeefdrukkers of zelfs bij industriële verpakkers.”

Naast Easystock laat Antalis op de Vakdag Print & Sign ook de tweede editie van het Paper Book zien, de complete collectie van creatieve papiersoorten. Daarnaast wordt THE BOOK getoond, een verzameling van de 50 beste inzendingen van de Antalis Interior Design Award.

www.antalis.nl