HomeNieuwsANL lanceert nieuw multifunctioneel verpakkingsconcept: Seal2Tin

ANL lanceert nieuw multifunctioneel verpakkingsconcept: Seal2Tin

anl-logoNa Visiopac, Piramyd en Cubb-X lanceert ANL nu een nieuw multifunctioneel verpakkingsconcept: Seal2Tin. Met Seal2Tin, een volledig gethermoformeerde verpakking in bedrukte APET, biedt ANL Plastics een volwaardig alternatief voor presentatie van producten in blik of karton. Een unieke look die een meerwaarde biedt in een traditionele markt.

Producenten zijn steeds op zoek naar een verpakking met een exclusieve uitstraling. De consument baseert zijn aankoopbeslissing vaak op een visuele impuls. Het Seal2Tin concept trekt zeker de aandacht.

Opvallend bij Seal2Tin is de hoogkwalitatieve bedrukking die op alle oppervlakken aanwezig is, revolutionair voor gethermoformeerde producten.

Dit nieuw verpakkingsconcept kan zowel ingezet worden voor het verpakken van zowel chocolade en biscuits als cosmetica.

Seal2Tin biedt de producenten tal van mogelijkheden om hun producten attractief te verpakken. De producten kunnen geseald en al dan niet begast worden. Een hersluitbare seal behoort tot de mogelijkheden, zodat de producten, eens de verpakking geopend, beschermd blijven.

Wat vorm en bedrukking van de verpakking betreft is de verbeelding van de ontwerper de enige limiet. Door de rechtstreekse bedrukking op de folie is het niet meer noodzakelijk labels of banderols aan te brengen.

Ook vanuit ecologisch oogpunt is Seal2Tin een stap vooruit ten opzichte van de luxe kartonverpakkingen. Het is een verpakking uit een enkel materiaal die de combinatie van kunststof en karton uitsluit.

Last but not least: Seal2Tin vereenvoudigt de handling: automatisch stapelen en ontstapelen is mogelijk.  Aangezien het concept uit minder componenten bestaat wordt het geheel ook goedkoper. Het logistieke voordeel zit hem in het feit dat de onderdelen genest zijn en minder plaats innemen tijdens transport en opslag.

In een markt waar lange houdbaarheid en presentatie vereist zijn kan Seal2Tin ervoor zorgen dat uw product in  het winkelwagentje eindigt.

Voordelen:

  • Nieuwe look in een traditionele markt
  • Uniek concept: toegevoegde waarde voor promotie & presentatie
  • Verlengde shelflife
  • Vermindering proces- en opslagkost
  • Lagere Carbon Footprint: mono materiaal (eenvoudige recyclage)
  • Automatische stapeling & ontstapeling

anl-seal2tin

Kijk voor meer informatie op www.anl-plastics.be.