Home Nieuws Bedrijven en personen Ammeraal Beltech is verhuisd

Ammeraal Beltech is verhuisd

Wegens uitbreiding van de productieactiviteiten van Ammeraal Beltech Manufacturing is besloten dat de Nederlandse werkmaatschappij Ammeraal Beltech uitwijkt naar een nieuwe locatie. Goede bijkomstigheid is dat alle afdelingen, thans verdeeld over twee locaties, na bijna vijftig jaar weer bij elkaar komen in één bedrijfspand. Ammeraal Beltech heeft zich als eerste gevestigd op het nieuwe bedrijventerrein de Vaandel in Heerhugowaard. Het nieuw gebouwde pand bestaat uit een productiehal van ongeveer 3000 m2 waarin 650 m2 kantoorruimte is geïntegreerd.

Het pand heeft een klassieke dakopbouw waardoor optimaal gebruik kan worden gemaakt van binnenvallend zonlicht. Hoogwaardige isolatie en een moderne installatie zorgen zowel zomers als 's winters voor een aangename temperatuur. Het gebouw is klimaatneutraal. Diverse ramen zorgen voor de transparantie tussen het kantorendeel en de hal waar de confectie plaatsvindt. Bezoekers kunnen letterlijk zien hoe hun product wordt gemaakt. De nieuwbouw ligt op korte afstand van de bestaande locaties.

Begin april 2012 is begonnen met de bouw eind oktober 2012 hebben de verschillende afdelingen hun intrek kunnen genomen.

Kijk voor meer informatie op www.ammeraalbeltech.nl.

Bron: Ammeraal Beltech/Bulktech.nl