HomeNieuwsBedrijven en personenAltrif Label schaft nieuwe drukpers aan voor meerlaagse etiketten

Altrif Label schaft nieuwe drukpers aan voor meerlaagse etiketten

Altrif Label heeft recentelijk een nieuwe drukpers aangeschaft voor meerlaagse etiketten. Waarschijnlijk kent u Altrif Label al als specialist voor meerlaagse producten. Toch heeft het bedrijf haar mogelijkheden verder uitgebreid. “Met deze nieuwe machine is niks meer onmogelijk”, laat Altrif Label enthousiast weten. “Van duo-labels tot trio of quatro etiketten, wij kunnen het produceren.”

Om zo goed mogelijk op de behoefte van de klant in te kunnen spelen, heeft Altrif Label altijd al een divers machinepark gehad. Altrif Label: “In de markt staan wij dan ook bekend als dé specialist in de complexere constructies. Vaak komt een klant of collega met een probleem of een idee naar ons en komen wij met een passende oplossing.” Met de aanschaf van deze nieuwe drukpers breidt Altrif Label haar mogelijkheden nog verder uit.

Sinds een jaar is Altrif Label onderdeel van St-Luc groep. Samen met St-Luc en Microbox bedient Altrif Label de markt onder het one-stop-shopping principe. Het bedrijf wil een klant van al haar verpakkingsvragen kunnen voorzien. Met de uitbreiding bij Altrif Label ligt er potentieel voor zowel de nationale als internationale klanten van de gehele groep.

Een van de redenen voor de aanschaf van deze pers is de mogelijkheid om een meerlaags etiket te kunnen maken van verschillende materialen. Bijvoorbeeld een combinatie van een PE en PP materiaal is nu mogelijk. “Met deze pers, die echt bedoeld is voor de specialiteiten, zijn de mogelijkheden ongekend. Eveneens heeft deze nieuwe pers een zeer breed kleurenbereik. Geen etiket te moeilijk voor ons!”, aldus Altrif Label.

Kijk voor meer informatie op www.altrif.nl.