HomeDossiersDesignAltrif Label presenteert zich samen met St-Luc op Packaging Innovations

Altrif Label presenteert zich samen met St-Luc op Packaging Innovations

Altrif Label is dit jaar samen met haar zusterbedrijf St-Luc Labels & Packaging op Packaging Innovations, dat tegelijkertijd met Empack plaatsvindt, in Mechelen. Hier tonen de bedrijven hun verpakkingsmogelijkheden. “Wij presenteren ons als totaaloplossers in de verpakkingsmarkt met een ruim assortiment, zoals etiketten, flexibele verpakkingen en vouwkartonnage. Bezoek onze stand en kom te weten hoe dagelijks ruim tweehonderd enthousiaste medewerkers, verspreid over drie vestigingen in drie landen voor u klaar staan”, aldus Altrif Label.

Etiketten

Of u nu reguliere enkellaagse etiketten zoekt of de complexere meerlaagse constructies, Altrif Label en St-Luc biedt u een ruim assortiment aan etiketten. Van VOID tot booklets, en van coupon etiketten tot transparante labels. Eveneens is maatwerk een van de sterktes, de bedrijven lichten graag toe wat voor type etiket voor uw product geschikt is.

Flexibele verpakkingen

Flexibele verpakkingen zijn er in vele verschillende soorten en maten. Van verschillende soorten shrink sleeves tot bedrukte on bedrukte sachets, flowpacks en topseals. De mogelijkheden bij flexibles zijn bijna eindeloos. Zoekt u een unieke verpakking voor uw product? Kijk samen met Altrif Label en St-Luc naar de beste toepassing voor uw product.

Vouwkarton

Naast etiketten en flexibele verpakkingen voorzien de bedrijven eveneens een uitgebreid assortiment met vouwkarton. Zowel verlijmde als onverlijmde doosjes zijn mogelijk. Bij deze verpakkingsvorm is maatwerk zeer gebruikelijk. Een kartonnen verpakking kan dus geheel aangepast worden aan uw wensen. De productexperts van Altrif Label en St-Luc gaan graag met u in gesprek.

Packaging Innovations 2017 – Stand B010

Kijk voor meer informatie op www.altrif.nl.