HomeDossiersDesignAltrif Label biedt ook mogelijkheden voor niet-zelfklevende etiketten

Altrif Label biedt ook mogelijkheden voor niet-zelfklevende etiketten

In een tijd waar festivals en evenementen meer voorkomen dan ooit, zijn toegangskaarten zeer relevant. Deze toegangskaarten zijn er in vele verschillende vormen en maten, en worden vaker gebruikt dan gedacht. Ook al wordt er in de huidige digitale tijd veel online geregeld, fysieke kaartjes blijven aanwezig. “Een tastbaar kaartje heeft natuurlijk meer charme dan een geprint A4'tje of een digitaal document. Hoeveel mensen sparen niet toegangsbewijzen van hun favoriete bands? Zo wordt tegenwoordig ook vaak de optie geboden om bij een bestelling een supplement te betalen om bijvoorbeeld concertkaartjes cadeau te kunnen geven”, legt Altrif Label uit, dat naast etiketten ook mogelijkheden biedt voor dergelijke niet-zelfklevende materialen.

Deze niet-zelfklevende papieren of kunststof kaartjes hebben verschillende eigenschappen ten opzichte van etiketten. Altrif Label: “De tickets kunnen altijd aan persoonlijke voorkeuren worden aangepast en worden vaak op beide zijdes bedrukt. De materiaalkeuze hangt samen met uw voorkeuren. Naast een customized etiket worden toegangskaarten vaak ingeprint met variabele data. Bijvoorbeeld met informatie over een evenement zelf of de datum van de vliegreis. Wij zorgen bij de keuze van ons materiaal dat dit zo gemakkelijk mogelijk gaat voor uw machine.”

Daarnaast worden tickets vaak voorzien van een perforatie voor een afscheurbaar deel van het kaartje. “Wilt u een of meerder gaatjes in uw kaarten? Dat kan zeker ook op elke gewenste plaats. Voor promotionele doeleinden kunnen wij ook eigen bar- of QR-codes drukken. Zo zorgen we voor een oplossing op maat voor uw toepassing”, aldus Altrif Label.

Klik hier om meer te weten te komen…

Kijk voor meer informatie op www.altrif.nl.