HomeNieuwsBedrijven en personenAltrif Label biedt flexibiliteit en snelheid met digitaal drukproces

Altrif Label biedt flexibiliteit en snelheid met digitaal drukproces

De markt verandert constant. Meer dan ooit zoeken klanten unieke verpakkingen om zich te onderscheiden van de concurrentie. De tijd dat slechts één verpakking voldeed voor een lange tijd, is voorbij. De HP Indigo 20000 speelt perfect in op deze marktontwikkeling door het digitale drukproces. Het zusterbedrijf van Altrif Label, St-Luc Labels & Packaging in België, was één van de eerste bedrijven die de HP 20000 geïnstalleerd had voor de productie van flexibele verpakkingen (foto).

Specificaties HP Indigo

Met een baanbreedte van 760 mm is de HP 20000 uiterst geschikt om alle markten te bedienen. Met het 7 kleurenpalet kan het daarnaast tot wel 97 procent van de PMS kleuren bereikt worden. Uw artwork wordt dus digitaal gedrukt in topkwaliteit. U wenst het nog exclusiever? De HP 20000 maakt het mogelijk om elke individuele verpakking te voorzien van een aparte nummering of afbeelding. Een unieke verpakking voor iedere individuele klant is pas echt onderscheidend.

Verschil andere persen

De digitale HP 20000 pers heeft meerdere voordelen ten opzichte van conventionele drukmethoden. Zo hoeft u geen kosten te maken voor clichés en cilinders, en behoort set-up tijd tot het verleden. De HP is gelijk gereed en kan meerdere runs onmiddellijk achter elkaar produceren. Alles in dezelfde topkwaliteit. Dit betekent snel drukwerk tegen een scherpe prijs.

Snel en flexibel

De HP Indigo 20000 zorgt ervoor dat uw drukwerk snel en flexibel geproduceerd kan worden in kleine hoeveelheden. Hiermee is deze pers perfect voor bepaalde promotionele acties of marktintroducties van uw product. Hiermee speelt Altrif Label in op de veranderende markt die vraagt om dit soort oplossingen.

Kijk voor meer informatie op www.altrif.nl.