HomeNieuwsBedrijven en personenAlpaco neemt een deel van de aandelen van ETT-Benelux over

Alpaco neemt een deel van de aandelen van ETT-Benelux over

Oktober 2012, Macropack Utrecht, daar is alles begonnen. Marcel de Brouwer, al meer dan 33 jaren actief in secundaire verpakkingsmachines, en Sam Wybo, derde generatie agent Serac vulmachines, ontmoeten elkaar en bezoeken elkaars stands, op aanraden van verschillende klanten, om dan ook meer samen te gaan werken.

Daaruit vloeit meteen één eerste succesvol grootschalig project uit, die zelfs al enkele weken later beklonken is. Een complete afvullijn, met als begin een ETT-Benelux Poismat flessenopzetter, dan een Alpaco Serac vuller-sluiter monoblok naar terug een ETT-Benelux Prasmatic verpakkingsmachine. Heel snel wisselen ze gegevens uit aan elkaar, met nog meer wederzijdse leads en nog meer lijnen waar beide machine programma’s worden gecombineerd.

Vanaf 2014 staan Alpaco en ETT-Benelux telkens samen op beurzen, nog één Macropack en dan de kleinere Empack beurzen. Waarom is die samenwerking zo succesvol? Ieder heeft zijn specialisatie met betrouwbare partners en heeft daarin een repetitieve tevreden klantenkring opgebouwd. Door die met elkaar te delen, met hetzelfde niveau van oplossingen, vergroot voor beiden de slaagkansen, met nog meer klantentevredenheid en algemene betrouwbaarheid tot gevolg. Zowel Alpaco als ETT-Benelux bieden oplossingen die werken, van hetzelfde niveau en dit met jaren ervaring.

2022 is een nieuwe mijlpaal in de samenwerking. Sam Wybo neemt een deel van de aandelen van ETT-Benelux over, om voor ETT-Benelux, zich vooral op de Belgische markt te focussen en ondersteunend bij Serac projecten algemeen.

www.ett-benelux.com