HomeNieuwsBeurzen en evenementenAll4Pack en NVC kijken naar de toekomst van verpakkingsmaterialen

All4Pack en NVC kijken naar de toekomst van verpakkingsmaterialen

Toekomst en verleden, ambacht en hightech, Frankrijk en Nederland: het kwam allemaal ter sprake in een unieke bijeenkomst in de aanloop naar verpakkingsbeurs All4Pack Emballage Paris, die van 21 t/m 24 november 2022 in Parijs plaatsvindt. De bijeenkomst was Live Hybride vanuit het auditorium van het NVC Nederlands Verpakkingscentrum te Gouda. Men kon dus fysiek meedoen in Gouda of online vanaf iedere locatie wereldwijd.

Na een welkom en introductie door Michael Nieuwesteeg, directeur NVC Nederlands Verpakkingscentrum, en Coen Rosdorff, directeur Promosalons Nederland, presenteerde Guillaume Schaeffer, directeur All4Pack Emballage Paris, de All4Pack Emballage Paris 2022 trendstudie: de toekomst van de verpakkingsmaterialen.

Vervolgens was er een paneldiscussie met voorbeelden van succesvolle verpakkingssamenwerking tussen Frankrijk en Nederland, waaronder een presentatie door Alain Tasma van Halopack By ASV Packaging. Dit ter illustratie van All4Pack als katalysator voor succesvolle samenwerking op verpakkingsgebied.

Na afloop was voor de fysiek aanwezigen een speciaal bezoek gepland aan de Goudse Siroopwafel Experience, gevestigd in een eeuwenoud pand op de historische markt van het 750-jarige Gouda. Daar ontdekte men niet alleen het geheime recept van de siroopwafel, maar zag men ook hoe anno 2022 de historische siroopwafels op zeer geavanceerde wijze worden geproduceerd en verpakt.

Klik hier voor de opname of klik hier voor de presentatie. Voor meer informatie over de All4Pack Emballage Paris 2022 kunt u contact opnemen met Promosalons Nederland.

www.all4pack.com