HomeNieuwsBeurzen en evenementenAll4pack Emballage Paris wordt trefpunt voor de complete sector

All4pack Emballage Paris wordt trefpunt voor de complete sector

Nieuwe positionering, compleet nieuwe uitstraling, nieuwe hallen, nieuwe content… All4Pack Emballage Paris gooit het roer om. Als toonaangevend evenement positioneert All4Pack Emballage Paris zich als de internationale vakbeurs voor alle duurzame verpakkings- en intralogistieke oplossingen, die de hele productielijn bestrijkt, inclusief machines. De beurs wil een inspiratiebron zijn om alle spelers in de sector te helpen de huidige en toekomstige uitdagingen het hoofd te bieden, door de regelgeving te ontcijferen en de meest duurzame innovaties onder de aandacht te brengen.

De vakbeurs All4Pack Emballage Paris wordt dit jaar van 21 t/m 24 november 2022 in Parijs gehouden. De verpakkingssector staat voor grote veranderingen als gevolg van de ecologische transitie. Deze uitdagingen zijn het centrale thema voor de komende editie: duurzame en recyclebare verpakkingen, circulaire economie, intelligente verpakkingen… Kortom iedere allround professional of multi-specialist, werkzaam in de verpakkingsbranche vindt oplossingen en nieuwe producten op All4pack Emballage Paris.

De All4pack Emballage Paris is het niet te missen verpakkingsevenement van het jaar. Een internationaal trefpunt voor de complete sector met 1.300 exposanten en merken waarvan 50% internationaal, 66.000 bezoekers waarvan 35% internationaal, een uniek en rijk randprogramma dat de belangrijkste thema’s uit de verpakkingsbranche belicht en lezingen en debatten over actuele thema’s uit de sector.

Vanuit Nederland en België zijn Alpha Packaging, Ambaflex Specialty Conveyors, Apollo VTS, Asteria Group, Ateliers Francois, Bastin-Pack, Bopet Films Europe, Carré Karton, Cerm Mis, Codian Robotics, Conteyor, Cyklop, Deca, Drafil, Engelico, Eprod Software, Esko-Graphics, Jong Poerink Coveyors, Kongsberg Precision Cutting Systems, Lantech, Legendre Conveyors, Legro, Marit Fraikin, NMC, Premier Tech Chronos, Printing International, Qimarox, Ranpak, Resilux, Sabert, Shuttleworth, Smartflow, Symach, The Pack en UVA vertegenwoordigd.

Vraag gratis toegangsbadge aan